Våga Tala / Presentationsteknik

I en undersökning i USA frågade man 5000 människor vad de är mest rädda för. På första plats kom ”att tala inför en publik”. Döden kom på sjunde plats. Men vad är det som är så skrämmande? Och vad kan vi göra för att minska skräcken?

I mina workshops och kurser tar vi varsamt fram lusten och modet till att tala inför grupp. Tillsammans gör vi en mängd kreativa och roliga övningar som stärker rollen som talare. Hör av er om ni är en grupp.

Enskild träning
Har du ett viktigt tal framför dig? Blir du nervös bara du tänker på det? Vill du ha hjälp med hur du ska framföra det? Eller har du ingen aning om hur du ska lägga upp det? Jag kan hjälpa dig.

Storytelling 
I alla tider och i alla kulturer har människor berättat för varandra. Berättelsen har använts för att informera, undervisa, engagera och underhålla m.m. Vill du kunna berätta på ett fängslande sätt? Berättelsens språk är konkret och målande. Det väcker känslor och skapar inre bilder hos lyssnaren. En bra berättelse minns man långt bättre än en faktafylld information. En bra berättelse säljer.